Saptamana Nationala a Voluntariatului

Dragi voluntari Sigur.info,

Vreti sa derulati activitati educationale in comunitatea voastra? Considerati subiectul sigurantei online interesant si util? Credeti ca abordarea unei astfel de teme ar aduce un plus de constientizare in viata copiilor si tinerilor cu care interactionati?

Speram sa gasiti mereu „portite” in calendarul scolar pentru a vorbi de educatia pentru un comportament responsabil pe Internet.

Echipa Sigur.info va invita sa profitati de contextul Saptamanii Nationale a Voluntariatului care va fi sarbatorita in perioada 11-17 mai 2015 pentru a implementa activitati propuse in Ghidul sigurantei pe Internet dezvoltat de Organizatia Salvati Copiii in parteneriat cu Ministerul Educatiei Nationale.

Puteti alege din zeci de planuri de lectie disponibile gratuit in materialul in format .pdf pe care il puteti descarca completand formularul de aici : http://goo.gl/TvGfCQ . Mai multe detalii despre SNV gasiti pe siteul prietenilor nostri de la ProVobis : www.saptamanavoluntariatului.ro.

Va dorim mult succes in organizarea evenimentelor locale si asteptam cu mare interes rapoartele voastre pe platforma www.nodesoft.info.

O zi minunata va doresc!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s